Oldalak

2015. október 12., hétfő

Változások

lennének, ha az idő is engedné. A festő dolgozni kezdett a ház külsején, délutánra már esett. Ilyen a mi szerencsénk. No, de vége jó, minden jó.

Vasárnap a könyvünnepi rendezvénnyel hivatalosan is letettem (remélem) a munkát. Kész.Vége. ennyi volt. Kérdezte a kolléganőm, nem sajnálom? Erre a lakásommal példálóztam, a férjem szerint soha nem fogom eladni, annyira ragaszkodom hozzá. Megtörtént, eladtam, újat vettünk helyette, mert egyszer csak elérkezik a pillanat, amikor az ember érzi, hogy tovább kell lépnie. A régi már nem olyan, nem úgy működik, változtatni kell.

MI lesz a változtatás következménye? Örök visszavonulás, új utak? Ki tudja. Egyenlőre pihenésre, nyugalomra vágyom, nehéz év van mögöttem, néha szétfeszültem. Ha dolgom lenne még, az úgyis az ember elé jön.

Most fessünk ki kívül és belül, pakoljunk majd el, legyünk rendben, aztán jön a tavasz, új év, új lehetőségek, meglátjuk. Csak az a kert, azok  a növények, azok ne nőnének olyan lassan, nagyon lassan, az én tempóm szerint lassan.... S térne vissza a még jó egy évvel ezelőtti erőnlétem, csak térne vissza!


4 megjegyzés:

  1. Nagy munka ez a kinti benti festés... vagyis számomra inkább rémálom, de a vége annyira jó amikor szinte minden visszakerül a helyére...mert ilyenkor akaratlanul is racizik az ember.

    VálaszTörlés
  2. Sokat dolgoztál,erőd felett sok volt. Térjen vissza az erőd!!!!
    Holnap elmegyek egy laborbeutalóért,hátha valami hiány okozza az állandó kimerültségemet. Örülök,hogy letetted a lantot!

    VálaszTörlés
  3. Mónika, mikor a nyáron 3 hetet itthon lehettem már az is sokat használt nekem. Amikor viszont ez a három hét lefektetett három napig nem tudtam felkelni, utána mentem el az orvoshoz, s kértem, hogy írjon ki. A szervezet egyszer csak benyújtja a számlát, vigyázz magadra! Nincs válasz? Írjál majd!

    VálaszTörlés
  4. Szivbol kivanom, hogy kipihend magad, visszanyerd az erod Aniko! tavasszal minden mas lesz, meglatod.Amit a valtozasrol, valtoztatasrol irtal pontosan igy gondolom en is, olyan, mint amikor erik a gyumolcs, majd lepottyan magatol.Pontosan akkor amikor itt az ideje.
    Erezd jol magad, lazits, aludj sokat!

    puszillak, olellek!:))

    VálaszTörlés