Oldalak

2015. augusztus 2., vasárnap

Vásárban







Évek óta eljárunk a káptalantóti piacra, ekkora tömeget én még nem láttam. Bővítették új területtel, több erdélyi árus is volt, no és a megszokott, "ismerős" régiek, sorra nyíltak a vendéglátó egységek. A falu tele parkoló autókkal, a mező és ahol fotóztam egy másik mező (de ez legalábbis a számunkra a régi és megszokott) parkolóhely. Itt sem volt még ennyi autó. Ami csodálatos volt, mindenki türelmes volt, autók kivárták és elengedték egymást, nem volt baleset.

Mi csak szájtátni mentünk, egyéb lehetőségek híján. S kicsit kimozdulni, lelkileg nagyon lent vagyok. Olvastam egy blogot, meg is döbbentem a depresszió tünetein, azt hittem mindet ismerem. Hét elején már ott tartottam, hogy kimegyek  a pszichiátriára. Szóval kellett ez a mai nap.

3 megjegyzés:

  1. Ajjaj. Az nem lehet, hogy "csak" lemerültek az elemeid ? Zsúfolt időszak van mögötted. Picit próbálj meg végre csak magaddal törődni! Szebb napokat!

    VálaszTörlés
  2. Jé, még működik? Nemrég azt olvastam, hogy be akarják zárni, mert a tulajnak köztartozása van és a hely sem felel meg az előírásoknak. Kár volna érte, mert nagyon népszerű. Káptalantótiban van a családunknak egy kis birtoka, de valahogy sosem sikerült a piacra eljutnom, pedig nagyon szerettem volna. Te pedig vigyázz magadra, az utóbbi időben nagyon kijutott Neked, költözés, családi gondok, betegség, ennyi bárkit kimeríthet. Sajnos ez a szörnyű időjárás nem könnyíti meg a regenerálódást.

    VálaszTörlés
  3. Azt hiszem, egy piacozás tud azért dobni az ember hangulatán, talán a padlóról is felemeli egy picit. Vigyázz magadra ♥

    VálaszTörlés