Oldalak

2015. július 10., péntek

Ma reggel


a szemben lévő házak mögötti réten feltörő pára vetette kézbe velem a fényképzőgépet. S hogy a fotózás  a pillanat művészete, bizonyítja, hogy mire a kertbe értem ott már napfényben fürdött minden.




4 megjegyzés:

  1. Gyönyörűséges az első fotód CSAK az a sok lengő vezeték :((( Úgy tudom valamilyen EU határidőig földbe kellene hogy kerüljön az összes - ami persze úgysem fog megtörténni, de ezt a vezeték káoszt gyűlölöm. Annyi szép helyünk van az országban - akár kis falvakban is - de a vezeték káosz sokszor tönkreteszi a vizuális élményt (fotózásról nem is beszélve). Pedig egy kicsit átgondoltabb telepítéssel, rendezett vezeték vezetéssel mennyit javulhatna a helyzet!

    VálaszTörlés
  2. Szemben kel a nap, sokszor fotózom/fotóznám, s igen a vezetékek. Mikor vettük a házat, a HÁZ-ra figyeltünk, voltak dolgok, mik később derültek ki. A választást ezzel együtt nem bánjuk, csak kellemetlen.

    VálaszTörlés
  3. Félre ne értsd kérlek! A vezeték mizériát országosan/általánosan értettem. Úgysem vagy csak nagyon nehezen lehet kikerülni :( Még a Budai-hegyekben, a sok tíz- és százmilliós villasoron is hasonló a helyzet...

    VálaszTörlés
  4. Nem értelek félre, a mi szomorúságunkról írtam. Sajnos itt is ez a helyzet, mint írtad is országosan is.

    VálaszTörlés