Oldalak

2015. június 10., szerda

Napfény, virágok.



 Az örök szerelmem: A napfényvirág. Mindig egy házra vágytam, ahol a kertben (mint apámnál) terem. Nyaranta melegíti a szívemmet, s nem győzök gyönyörködni bennük.


 A gannai határban szedett hagymák. Zsuzsa, ha olvasol, mikor rájuk nézek mindig rátok gondolok.





 A hortenziák is lassan virágba borulnak.


Az emlegetett egyik egyetlen, a másik maradt egyetlen levélnek, nem tud megnőni, fejlődni. Az egynyári mályva, remélem felnő, azaz meg is nő. Annyira vágytam rájuk...


7 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek!!!!
    Én kicsit el vagyok keseredve, mert nálunk a rózsát a hernyók eszik, a 15 éves levendulabokrom kipusztult (jó, ma kettőt ültettem a helyére), a többi virág zölddel, de ne virágzik, mert kiderült árnyékban van..:-((( Én is úgy szeretnék olyan kertet ahol mindig lehet szedni pár szál virágot a vázába...

    VálaszTörlés
  2. Milyen hangulatos! Főleg az első fotód. Élmény lehet ennyi szépség között ücsörögni :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is nagyon tetszik a napfény, mondjuk nekem narancsos lesz ha majd virágozni kezd.

    VálaszTörlés
  4. nem tudom, de ezen a bejegyzésen olyan jóízűt sírtam
    talán a gondoskodás, talán emlékek, talán a natúr szépség, a házikó vagy minden együtt
    szép az egész

    VálaszTörlés
  5. gyönyörűek a virágaid,és tényleg árad a kuckósság az egész kertből,házból..<3
    a napfényvirág nekem is nagy kedvencem..idén először dupla és szimpla virágúak is nőttek a meglévőmön kívül(pedig nem is ültettem..ajándék talán a madaraktól)

    VálaszTörlés
  6. Anikó, olvasd el az új bejegyzésemet! Miklós, Katalin, Angel! Nagyon szeretem, csak keskeny, vagy 80 cm széles, erre van lehetőségem, lassan tanulom, évek alatt, minden új virág élmény nekem. Igen, Katalin jól érzed, szívem-lelkem benne van.

    VálaszTörlés
  7. Thats all I can say. Formula 41 Extreme You most positively have created this blog into something thats eye gap and necessary. You clearly grasp most regarding the topic, youve lined such a lot of bases. nice stuff from this a part of the net. Again, thanks for this blog.Thanks for the excellent post.
    http://www.supplements4help.com/formula-41-extreme/

    VálaszTörlés