Oldalak

2015. május 8., péntek

Szösszenetek

Reggel - "gyilkolással" kezdődik. Kitaláltátok: csigák, vegyesen, meztelenek és házasak. Éppen azon gondolkodtam, már nincs Csigabiga gyere ki...

Kiskert - keresem a növőfélben lévő szarkalábat. Olvasószemüveggel felfedezem a lerágott szárakat. Érthető, hova tűnnek a kikelő vagy éppen megjelenő, de elvesző növényeim. Érthető a gyilkosság? Vagy jöjjön helyette a hamukerítés. Hatása? Kiderül.

Munnnka, ahogy hajdanvolt kolléganőm emlegetni szokta. Elküldök ellenőrzésre, értsd: átírásra, kijavításra  felhívásokat. Visszakapom, hibákkal. Esküszöm százszor átnéztem, egészen más szemmel figyelve, egész más súlypontokkal. Ráadásul a szolgálati utat sem tartottam be. Nem tudom élni, nem tudok alkalmazkodni ehhez, a csak a főnököt emberszáma vevő világhoz. Önállóan dolgozni tudó ember vagyok, ha hibákkal is. A fenébe. (Már nem tudom mi/ki vagyok? Illetve tudom: minél hamarabb el innen....)

Pánik: fiamnak egy fontos véreredménye katasztrofális, már a koporsót látjuk. Az orvosa fedezi fel a 
a megjegyzést, rossz volt a vér. megromlott, mire vizsgálatra került. B...s, ha tudják, hogy gyorsan kell vizsgálni, miért nem veszik előre?

Vendég, íróember, rengeteg gonddal. tényleg sokkal, ilyennel még nem találkoztam. Pedig sokakat ismerek, szeretek, kedveljük egymást. Kinézem a hazavonatot. Elfelejtem(?, az én dolgom?)  megmondani, hogy nézze meg, milyen vonatra ül. Értsd: pótjegyek. Ő is elfelejti, megbüntetik. Felnőtt ember, bocsánat. Másfél hét múlva megérkeznek azok a nyomtatványok, amiket magával kellett volna hoznia. Kolléganőmhöz, aki másként fizetett jött email, küldjék  a pénzt!!! Hogy is van ez?



Szomorúságos(teás körítés nélkül): a teakör egyik családjában  végre összejött a régen várt baba. Anyuka az öröm és munkahely elvesztése miatti félelem közt tévelyegve elvesztette önmagát. Aztán a babát, már orvosi javaslatra. Lassan tisztul fel. Öröm és üröm. Tragédia. A család már a végre felépülésnek örül. Új világunk árnya...., árnyoldala. Szívem szakad meg értük.

"Lenne még mondani mit", majd legközelebb. Ez felért néhány blogbejegyzéssel. Tudom adós vagyok. Magamnak, magammal is.

Lassan gondolhatunk e fotóval, vidulásul, imádom:

Elin Aström Valio
Ráadás, angolul, vagy a fordítóval jön le? Tudjuk, használjuk hát!

3 megjegyzés:

  1. Huhh! rossz volt a vér....Nem is tudom,hogy mit írjak? ....döbbenetes.....És hála!

    VálaszTörlés
  2. Latom nalad is vannak tortenesek Aniko! egyszeruen vannak teruletek ahol nem fogadom el a hibazast,ilyen az eu.de persze tudom, hogy van, itt is felenk.Szerencse, hogy minden rendben vegulis.

    A cica olyan, mintha Gingert latnam:)

    VálaszTörlés
  3. I have also made purchases from Jolse.com; although their prices are a bit higher, they offer free shipping so it's usually Action Fuel PRO
    comparable to the lower-price-but-high-shipping sites.I've just stumbled on blog since I've been wanting to get into Asian beauty products and oh my is it overwhelming!! Where do I even begin?!! *looks under a rock* After reading this post, I am now on the hunt for your Holy Grail: Mediental Bidanpo Balhyo Healing Masks.
    http://www.supplements4help.com/action-fuel-pro-scam/

    VálaszTörlés