Oldalak

2015. február 2., hétfő

Kérdés

Már régen akartam kérdezni, de akiknél ez aktuális lett volna nem mindenkinél van email cím. Tehát jöjjön a nyílt kérdés:

A családotok tudja, hogy blogot írtok?

Ha tudja, olvassa?

Ha olvassa, beleszól-e, hogy mit írhattok meg, mit nem, s miről tehettek fel fotókat?

Nem akarok elébe menni, a végén leírom a gondjaimat. Köszönöm, ha megírjátok  nekem. Tájékozódom, az én utam továbbra is az én utam marad. Ha kell szembe szél ellenében.

5 megjegyzés:

  1. Hát én ezzel soha nem foglalkoztam. A férjem tudja és a fiam is, hogy más tudja e a családból?? A húgom még azt hiszem. Nem szólnak bele, hogy mit írok vagy milyen képet teszek ki, de igyekszem a legkevesebb magán dolgot írni és kitenni.

    VálaszTörlés
  2. Igen, tudják a család a közvetlen barátok!
    Nem szólnak bele, na nem is hagynám!!!!
    Hiszen ez az Én naplóm!!
    Kényes és személyeket érintő témákat kerülöm!

    VálaszTörlés
  3. A szuk csaladom tudja, de nem olvassak, eleg , ha en elmeselem.A ferjem ugy kezeli, mintha szemelyes naplo lenne.Kikotesek vannak, fotokat a napjainkrol (babakorbol engedett)nem tehetek, foleg a fiam kerese ez. Igyekszem olyat es ugy irni, ami senkit nem sert, de oszinte marad.

    VálaszTörlés
  4. a barátaim és a családom is tudja,olvassák is(leginkább úgyis csak róluk szól :))
    még sosem szóltak bele,mit írhatok,és mit nem..a képekkel is szabadon bánhatok..
    persze igyekszem én is óvatosan bánni az információkkal,hiszen az ember érzi,mi az,ami csak a 4 fal közé tartozik :)

    VálaszTörlés
  5. A családom tudja (testvérek, unokatestvérek) - de csak az öcsém olvassa rendszeresen és kommenteli is, a maga fura módján...Néha fáj, hogy a többieket, főképp a fiatalokat nem érdekli, nem nézik, olvassák - de már megszoktam. Egyébként nem hinném, hogy kínos családi titkokat fecsegek ki, legfeljebb magamról - ahhoz meg senkinek semmi köze. Egyébként elég sokan tudják, hogy blogot írok, de meggyőződésem, hogy nem olvasnak, legalábbis rendszeresen nem. Már ez se érdekel. Azt hiszem én ezt az egészet saját szórakoztatásomra csinálom. Nem mellesleg elég sok kedves netes ismeretségre tettem szert. Ennek kifejezetten örülök.

    VálaszTörlés