Oldalak

2015. január 2., péntek

Nem akartam írni

róla, nem tudom elhagyni.Szóval ünnep estéje óta, 10 napja ismét beteg vagyok, már a karácsonyi estét így csináltam végig. Utazás semmi. A gond később indult, hogy nem lettem jól. Már Zinnatot szedek, szétköhögöm  a mellkasom, a fejem széthasad, s a legnagyobb, a legnehezebben viselhető: a szobafogság. Mondjak ezek után még valamit?

9 megjegyzés:

  1. Szerintem mondjál. Hadd távozzon belőled minden nyavalyakórság, minél előbb! Mi pedig itt vagyunk és segítünk, ha másban nem, hát abban, hogy figyelmesen meghallgatunk. Talán valami okosság eszünkbe jut majd, ami segíthet!

    VálaszTörlés
  2. Írjad,mondjad!!!! Rosszabb,ha elfojtod. Nem is tudom,hogy mivel bíztassalak, közhelyet meg nem akarok írni....Gondolok rád!

    VálaszTörlés
  3. Jobbulást. Ha igy megy tovább hétfőn én is orvosnál kötök ki :( Remélem nem lesz túl komoly, mert fogalmam sincs mit csinálok egyedül egy gyerekkel, tudva hogy senkire nem számíthatok a családból :(

    VálaszTörlés
  4. Szerintem is jobb, ha kiirod magadbol, gyorsitja a gyogyulast! A makacs betegsegnel nincs rosszabb, kivanom, hogy mielobb felepulj!!

    puszillak Aniko!:)

    VálaszTörlés
  5. Remélem, ár jobban vagy!
    Ölellek sok szeretettel!

    VálaszTörlés
  6. Jobban, de nem jól, nagyon makacs, szétráz a köhögés, nem akar felszakadni.Minden izmom fáj már miatta.

    VálaszTörlés