Oldalak

2014. november 19., szerda

Hangulatjelentés


Ma ennyi telt tőlem, fekszem, valami elkapott. A fotók a netről, csak mentegettem, forrást nem tudok. Úgy érzem minden rajtuk van.

6 megjegyzés:

  1. Gyógyulj meg mielőbb! A képek nagyon jók. Teáskannás kép a nagy kedvenc.
    Az előző bejegyzésben feltett versed nagyon tetszett.

    VálaszTörlés
  2. Együttérzek veled! 2 napja én voltam így: alig tudtam hazamenni , nagy volt az esélye,hogy ledönt a vírus. Bedőltem az ágyba ,még beszélni se volt erőm. Reggelre már csak egy kis gyengeség maradt. Enni keveset és diétásat tudok, de megvagyok.
    Kívánom neked is!!!! csodásak a képek!!!!

    VálaszTörlés
  3. Bennem is bujkal valami, ma a trokom faj erosen, de semmi tobb.Itt tegnap -20 fok volt, az egy hettel korabbihoz merten 40 fokot esett a homerseklet.Talan ettol van, nem tudom.Reg voltam beteg, remelem most is elmarad inkabb.

    Jobbulast Aniko! pihend ki es egyel valami jo levest, ha tudsz.
    A kepek nagyon szepek, kulonosen a noi.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a biztatást.Szombaton nagy rendezvény, mondtam a munkahelyre, akkor lennék fontosabb, hadd feküdjem ki. A fejem: vagy nem tud kitörni, vagy nátha készülődik, s a torkom, már csak ez van, az izmaim lenyugodtak. Én hiszem, s tapasztalom a homeopátiás gyógyszerek vagy szerek hatását. Némi fenyőrügysziruppal, kakukkfűteával.
    Ágnes a nőt kétszer is mentettem, van ahol csak félig volt, a kép közepétől.Gondolom nem véletlenül hoztam el kétszer is.Huh, az a 40 fok különbség, s még mi nyavalygunk időnként.

    VálaszTörlés
  5. I admire the valuable information you offer in your articles. I will bookmark your blog and have my children check up here often. I am quite sure they will learn lots of new stuff here than anybody NO2 BURST else!Great Article! Quick read and informative.I love visiting your page for the reason that you often give us huge posts about computers and technology. exceptional writeup breathtaking Job once again. I plan to put this internet site in my favorites list.http://www.healthsupreviews.com/no2-burst/

    VálaszTörlés