Oldalak

2014. július 29., kedd

Cirom és Korom

kiabálom haza esténként a két kis mocskos állatot. Aztán idővel haza is kerülnek, hogy az éjszakát fedél alatt töltsék.

 

 

 Elmondhatom, hogy három hét alatt teljes jogú tagjai lettek a családnak.Van napirendjük, bent és az ajtó előtt almot használnak, kint  a kertet, pedig szerettem volna egy helyre szoktatni őket, hogy a szomszédokkal kerüljem  a konfliktust. (Értsd kereskedelmi csatornák macskák elleni rém tudósításai.) Vagy még élesítünk ezen is, mert a homokos helyre szerettem volna az almok hatásterületét kiszélesíteni. Meglátjuk.

Cirnyó a vezér, Kormos is egyre ügyesebb, jól verekszik, s az étkezési szokásaik is merőben eltérőek. Lassan belakták a ház környékét, a szomszéd tujáit, a diófán úgy sétálnak, mintha odaszülettek volna. S délután már Zsebi birodalmában kergetőztek, néha Zsebi is a helyzete magaslatára áll velük szemben,


 
 

 máskor hagyja őket bontakozni. Azért óvatosak vele.













S ugyebár a neuralgikus pont, khm. S mikor köztünk vannak feledve a vadászat, a fára mászás, az akrobatika, van tekerincs, nyolcasincs, és vakarincs.




5 megjegyzés:

  1. Nagyon jót tesznek neked is a macsekok!

    VálaszTörlés
  2. Anikó!
    Csodajóhelyre került ez a két kis tündéri macsek, szerető gazdi, nagy kert, jó kis fák....)

    VálaszTörlés
  3. Igen, szeretjük egymást, s amilyen kalandos volt a kezdet, remélem olyan nyugodt, s hosszú lesz az együttlét.S ami kimaradt, már önálló macskaajtó használók ki és be. Megkapták hozzá a bizalmat is. (Értsd három pozíciós az ajtó: 1. Ki, 2. Be. 3. Ki és be. Ezt tegnap este élesítettük, nagyfiúk, bizalmat kaptak.)

    VálaszTörlés
  4. Hat nagyon tetszenek:))ilyenkor mindig kedvem lenne egy kiscicahoz, pedig Panda fiu letere nagyon hizelkedos:)szoval marad o, e spersze az elsoszamum:)
    Tneyleg, ahogy Eva irja, erezni a nagy hangulatvaltozasod, orulok neki!:)

    VálaszTörlés