Oldalak

2014. június 4., szerda

Virágok közt






S csak úgy mellékesen megemlítek néhány (8-10) családot, akik alakítottak egy kört, s a magyar népi játékokra, hagyományokra "oktatják" az érdeklődő közönséget. Nem mondanám, ha nem láttam volna. Óvodások, rovásírást "tanultak" mozgással. Fantasztikus módon bánt a gyermekekkel a tanárbácsi, meg is lett az eredménye, előttem ott írták le, olvasták el a neveket. Rovásírással, rovásírásból. S ami nem utolsó, imádták!! Figyeltem  a kis arcukat, vele lélegeztek, éltek, gondolkodtak! Régen volt hasonló élményben részem.

7 megjegyzés:

  1. Dejó,hogy ilyenről olvasok!!!!! Egyrészt a hagyományok továbbvitele,másrészt,hogy tanár bácsik is vannak és gyönyörű ez a ház!!!!!!! Meg a pad!!!! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon megértem, hogy szereted ezt a házat. Csodálatos. A pad meg igazi nyugi hely.

    VálaszTörlés
  3. Gyonyoru a tulipanos padod:)) en eppen festeni keszulok az enyem, de az nincs ilyen szep , kozel sem:)

    VálaszTörlés
  4. Mamka, éppen valaki mondta, hogy több férfi előadót kellene hívnunk, kell a férfienergia a gyerekeknek! Boróka, azért a mester is kellett a padhoz. Mindkettőt nagyon szeretjük. Ágnes, leírtam, az előbb. Sokat válogattuk, hogy kivel készíttessük el, úgy látszik emberünkre akadtunk. Kár, hogy messze laksz, szerintem veled is megértené magát Csaba.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép! Olyan hangulatot tudsz csinálni ezekkel a szép fotókkal! Köszi! Üdvözöllek Pátyról itt még mindig jeges minden nehéz a kertbe kijutni! Szép hétvégét Holdgyöngy!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép! Olyan hangulatot tudsz csinálni ezekkel a szép fotókkal! Köszi! Üdvözöllek Pátyról itt még mindig jeges minden nehéz a kertbe kijutni! Szép hétvégét Holdgyöngy!

    VálaszTörlés