Oldalak

2014. január 20., hétfő

Hullámvasúton

Most éppen az előtt a gép előtt ülök, amelyikről igen kacskaringósan tudok írni, ha tudok éppen. A mai nap éppen a rosszabbodás napja, vért kap a fiam. A kórházat is épp ilyen kacskaringósan tudtam elérni, ahogy a bejegyzés készül. Állítólag ez vele jár. (A mindenféle vérrel kacsolatos pótlások, gondolom, már akinél.) Nem tudom, túl sok itt már  a rossz. (S mondom én, aki neki mindig csak a jót engedi megfogalmazni, s bíztatom. Én mondhatom, s ez mai délután nekem sem volt emiatt jó.)

Holnap tudok beszélni a kezelő orvosával, meglátogatom ismét, látom, hogy van, s remélem tudunk beszélgetni is, ahogy tegnap délután ill. a tesvérével este is tudott már kicsit hosszabban. Pedig, ahogy számoltam, túlléptünk a kritikus napokon.

Az a baj, az ő lelkiereje fogytán van, s félek, nehogy feladja.

Két nap múlva többet tudok írni. S a Nők Lapjában olvastam egy mondatot, Frida Kahlótól: Élni merni kell, meghalni bárki tud. S azt is tudom, hogy a legreménytelenebb helyzetből is jöttek már ki betegek.

Bízni kell!!!!!

10 megjegyzés:

  1. bízni,bízni.....Nagyon drukkolok,sokat gondolok Rátok!!!!!! Nagyon nehéz lehet......

    VálaszTörlés
  2. Drágám, nagyon szorítok nektek,
    tudom, hogy térdroggyasztó-nehézség ez most, de ...
    tudod

    az ember a gyerekéért erőn felül, neked mondanom sem kell...
    talán, ha az orvos értelmes jó szakember, és reális jó dolgokat tudna mondani a fiadnak egy beszélgetéssel...ha meg vele nem beszélgetnek, neked kell ...

    a transzfúzió nem ad okot semmi rosszra, hidd el,


    látom én, milyen esetlen minden szavam. mégis mekegek itt, mert jelezni szeretném valahogy, hogy nem vagy egydül

    VálaszTörlés
  3. Minden jo elott kicsit rosszabb..en bizom benne mire odaersz ,csak jot mondanak!

    VálaszTörlés
  4. Akkor is biztatnod kell, és tudom milyen nehéz a helyzeted! Valahogy úgy vagyok, mint Katalin, hogy esetlenek a szavak.

    VálaszTörlés
  5. Igen, bízni kell, másképpen nem működik! A pozitív energiáim a tiedid!

    VálaszTörlés
  6. A csúcsra érés előtt tűnik mindig a legreménytelenebbnek a helyzet. Az erő fogytán, és minden lépés maga a kín. Mégis ott ragyog pár lépésnyire a cél. Szedd össze minden maradék energiátokat és irány a csúcs! Képesek vagytok rá. Ha cél meg van, az erő is meg van az eléréséhez. Természetes, ha fáradt vagy. Még tarts ki egy kicsit! A jutalom nem marad el. Hiszünk Benned! Erős vagy. Megtudod csinálni.
    Ölellek

    VálaszTörlés
  7. Nem szabad feladni! Eddig nagyon erős voltál, még bírnod kell!

    VálaszTörlés
  8. Én mindkettőtöknek küldeném ez erőmet. Neked is szükséged van rá, de legfőképpen Neki, mert ez az ő harca, neki kell megvívnia ezt a nehéz csatát!

    VálaszTörlés
  9. Jó hírt tudok most írni, beindult a változás, du. értem vissza Pécsről. Köszönöm a szavaitokat. Kicsi eredményekek, de ezek már előre mutatók.

    VálaszTörlés