Oldalak

2014. január 1., szerda

2013

 A veszteségek:
január Pif nagyságos úr, augusztus Hypo nagyságos asszony (s  a kicsinyei még április végén), szeptember eleje Mózsik, együtt a kettő, máig érthetetlen. Azt hiszem, zsigereimben érzem, ők élnek, befogták őket. December macskaúr, Miska. Ő a legfájdalmasabb.....



A ház részei: kapuk, kerítések, lépcső, kilépő.


A virágoskert bővülése.


A szobák befejezése (nagy adósság volt), egy-egy bútorral bővültünk, s a bolhapiaci látogatások eredményei. S némi "költöztetés", a szívemnek kedvesek átjöttek  a házba.

5 megjegyzés:

  1. Jó volt bekukulcskálni a képeid által!

    VálaszTörlés
  2. Az elírás miatt benne van a "kulcs" is a szóban! Pedig most kulcs nélkül tehettem meg! :-)

    VálaszTörlés
  3. Minden jót kívánok az elkövetkezendő esztendőre. A Mózsik, remélem, tényleg élnek.

    VálaszTörlés
  4. J!Egyszer az ősszel, éjszaka nagy hancur volt a padláson. valaki ott futkosott, miközben egy másvalaki az ablakon lévő macskaajtón próbált bejönni. Egyedül voltam, féltem megnézni.Sokat voltam kint, azóta sem volt ilyen. Meg amúgy is, egyszerre a kettő, hogy tűnhet el? Ezt nem értjük a szomszédokkal egyetértésben, ez a furcsa. De szégyellje magát, aki befogta őket. No, meg sehol sem találtak, találtunk holttesteket. Aztán ki tudja?

    VálaszTörlés
  5. Szeretettel: "Adjon Isten jó szándékot, Tiszta szívből ajándékot! Erőt, tudást, akaratot, Fehér lelket, patyolatot! Adjon néktek békességet, Szorgalmat, jó egészséget! Igaz társat, hű barátot, Tiszta házat, jó kabátot! Jó kabátban jó nagy szívet, Jó nagy szívben igaz hitet! Igaz hitben igaz éltet! "

    VálaszTörlés