Oldalak

2013. április 2., kedd

Ünnepi emlék




A  fotók az ünnepek alatt készültek, de fotózhattam volna ma is. Az nem lett volna ilyen szép, mert havas eső esik egész nap. Nagykanizsára autóztunk vásárolni, családi összefogással - az elmúlt évek áprilisainak reményében- munkás hetet terveztünk, szabadsággal, kerti munkával, kerítés építéssel, s ami belefért volna. Nos, ez utóbbi összejött. Belefért: eső, havas eső, havazás, szél és hideg. Kinti munkák? Erre várunk, s reménykedünk, hátha a hét második felében az időjárás velünk lesz, csak ne essen, akkor már valamit lehet tenni. Vajon lehet majd tenni?!

(Nagyítsátok  kattintással a fotókat, talán átjön ahogy a szél hordta a havat, amúgy meseszép volt. Nem is értettem, tán az évszak más, tán más irányból fújta-hordta, kavarta és keverte a szél a hatalmas pelyheket. Legalább csodálhattuk, ...)

5 megjegyzés:

  1. Anikó, nálunk éppen ilyen volt a tegnapelőtti nap...Ma meg egész nap szemerkélő, szitáló eső, megállíthatatlanul...

    VálaszTörlés
  2. En kinagyotottam es latom, latom azt is, hogy a multheti tavasz ellenere tegnap es ma is, itt is ilyen ido volt.
    Majd jon a joido is!!

    VálaszTörlés
  3. Teljesen elvagyunk maradva mindennel. Az még hagyján, hogy a metszés, veteményezés egy része is, de mire egyáltalán kapálógépezni, vagy kapálni tudsz, na ahhoz is kell még pár hét, mert annyira sáros, nedves a föld, hogy rámenni nem lehet.:(

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű képek lennének ezek januárban. Most is szépek, csak már nem olyan élményt ad ez a szépség, ami gyönyörködtet. Inkább szomorkássá tesz.

    VálaszTörlés
  5. Úgy látom, a kutya is inkább bebujt a házába.
    Én is így teszek, már nem izgat a hó.Juszt se fogok többet havat lapátolni.

    VálaszTörlés