Oldalak

2013. április 6., szombat

"A világ, ez a megfáradt előadóművész egy újabb összecsapott évaszakkal szúr(j)ta ki a szemünket"






 

A lehajló fülecske a férfiúi küzdelmek megkezdésének jele. A szívem szakadt meg a Mózsiért....


 és a testvérek, amikor éppen békeszünet van. Néha testvérek, néha ellenségek, riválisok. Jékely Endre írása alapján (aki a Mózsi név névadója volt) azt hittem majd Pif nagyságos úrral (mint potenciális apával) zajlanak a küzdelmek, nem így történt, de azt hiszem küzdelemben nem lesz hiány. Pedig az egyik Mózsi, a Zsemle nem szeret verekedni....




5 megjegyzés:

  1. Nagyon szép cicák lettek, kár hogy nincs gazdijuk. Jó lett volna ivartalanítani őket, mielőtt ivarérettek lettek. Sikerült végül beoltatni őket? De ugye a saját cicádat nem engeded a közelükbe?

    VálaszTörlés
  2. Putrinka, mieinknek maradtak. Oltás, lemondtam akkor róla. Az ivartalanításon gondolkodom. Pif volt a mienk, de ő elment a télen, örökre. ÉRDEKESEK, AZ UDVARON, SZOMSZÉDBAN MEG SEM ISMERNEK, MEGFOGNI SEM LEHET ŐKET, HA BEJÖNNEK HATALMAS DOROMBOLÁSOK VANNAK, KI ÉRTI A MACSKÁK LELKÉT?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az nagyon jó lenne, ilyenkor sok helyen van akciós ivartalanítás és egyúttal be is oltanák. Így állandóan harcolnak és halálos kórokat szednek össze, amit aztán tovább is adnak. Kolléganőim aktív macskamentők, a szívem szakad meg sokszor, amikor az utcáról behoznak gyönyörűbbnél gyönyörűbb fiatal cicákat és mind menthetetlen FIP és társai miatt. Itt a környékünkön a kóborkák 80%-a ilyen. (De Pif az apjuk volt, nem? Úgy emlékeztem, van saját bent tartott cicád is, Macskaúr)

      Törlés
  3. Valószínű az apjuk volt, keresztbe etettük őket a szomszédokkal, s szerették egymást, most nem egyéb cselekménykre gondoltam. Macskaúr itthoni, őt néha visszük. Ő oltatott, ivartalanított.

    VálaszTörlés
  4. Igen, Macskaúrra gondoltam. Ne érintkezzen a kóborkákkal, mert azokra a betegségekre sajnos nincs oltás.

    VálaszTörlés