Oldalak

2013. január 8., kedd

Egy elmaradt film

A kifli és levendula blogon kincset leltem, hogy az ő szavait idézzem. Ahogy a kommenteket olvasom vagyunk többen hasonlóan, akik számára nagy élmény a könyv. S én valahogy a filmről mindig lemaradtam, az, hogy a jutubon keressem, hát erre gondolhattam volna. Lényeg a lényeg, most sikerült megnéznem, s alighanem ismételni fogom.

Azért tettem fel ide is, hogy akik nem olvassák az ő, amúgy szenzációs blogját, hát most érdemes oda bekukkantani, s egy-két ragyogó barkácsötletért máskor is.

2 megjegyzés:

  1. Azt hiszem pottyos vagy csikos volt nekem, de volt, a sogornomtol kaptam, illetve o olvasta nekem.Ezert is jo legkosebbnek keson szuletni, plusz testvereket kapsz.
    En a filmet egy :The parent trap cimu feldolgozasban lattam, 1998-ban leszult, es a szerencsetlen kimenetelu balesetet szenvedett Natasha Richardson is szerepel benne.2009-ben az itteni, francia hegyekben sielt, elesett, utana semmi baja, de 24 ora mulva meghalt:(
    Nagyon jo a film.

    VálaszTörlés
  2. Pöttyös is, benne volt Az én könyvtáramban is. Imádtam. A filmnél a régebbi van közel ahhoz a világhoz, amelyről íródott. Ha egyre gondolunk az újabb feldolgozásnál az már kissé más, a lényeg maradt, de más. Azt videon nézni kezdtem, aztán félretettem.

    VálaszTörlés