Oldalak

2012. június 20., szerda

Vendégségben

Vendégségben jártunk Hosszúhetényben egy régi blogismerősnél, barátnőnél, s mint kiderült valahai iskolatársnál. A képek mindent elmondanak!!!!!

S egy legyen külön is, ez a csodálatos bársonyszirmú rózsa!


8 megjegyzés:

  1. Ilyen rózsája volt a nagymamámnak, imádtam az illatát!

    VálaszTörlés
  2. A rózsa valóban olyan nagymamás, régen láttam ilyet. Szegény kutyus kicsit gömbölyű:))) Szép helyen jártál, laktam én is annak idején arra.

    VálaszTörlés
  3. Ugye, olyan igaz rózsa illata van, amivel nem lehet betelni? Pláne, ha melegre süti a szirmokat a Nap.

    VálaszTörlés
  4. A képek jók, igazi paradicsomi állapotot sugallnak. Szürke macska jól elvan magában a farönk tetején:-, szőrös kutya jót mosolyog, táj békés!:-)

    VálaszTörlés
  5. Igen gyönyörű ez a rózsa! ha kisétálok a zöldövezetbe itt a környékünkön, néha látok rózsát, de ilyen szépet még nem láttam.
    Az a kutya chau-chau (vagy hogy kell írni)? mert akkor nem gömbölyű, csak nagyon sűrű a bundája. Képzelem, milyen melege lehet nyáron.

    VálaszTörlés
  6. Jaj, de szeretem a Kelet-Mecseket, Hosszúhetényt, Püspökszentlászlót. Gyönyörű helyek, szép emlékek. Sokat jártam arra régebben. Most már ritkán, de ősszel azért az arborétumban sétáltunk egyet a gyerekekkel.

    VálaszTörlés
  7. A rózsát sajnos nem szagoltam meg, én bimbóként láttam meg, s lassan bomlott ki. A szépsége, bársonyossága fogott meg. A kutya csau-csau, nem tudom hogy kell írni, öreg, s méltóságteljes. Nagyon szeretik. Tényleg nagyon szép ez a vidék!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És az a legklasszabb, hogy a fotón is bársonyos maradt! akkor jól láttam, a csau-csau nagyon ritka, állatkiállításokon láttam csak messzebbről, és egyszer, tizenéves koromban, egy osztálytársamnál, akinek a nagyapja és az apja is nőgyógyász volt. Akkor kezdtem meglátni, hogy vannak osztálykülönbségek - ilyen drága kutyát tarthat, sőt a feleségének a szülinapjára is vehet autót. Így történt. Azóta ez az osztálytársam teljesen elzüllött, gyereke sem lett, meg is halt súlyos betegségben. A szülei pedig még akkoriban elváltak. Úgyhogy - az élet nem fenékig tejföl a gazdagoknak se...

      Törlés