Oldalak

2012. május 13., vasárnap

Szóellenőrzés

Ha valaminek van számomra riasztó hatása, azok ezek a szóellenőrző vagy ember ellenőrző fúnkciók. Próbálkozom max. háromszor, s ha nem küldi el, hagyom vesszen amit írtam, sajnálom, hogy akinek /akiknek elszerettem volna juttatni a biztatást, a véleményt, a tetszést ahhoz nem jut el. Így többekhez, akiket olvasok!!!!!! Akiknek szeretem a gondolatait, fotóit, vagy  amiket hoznak , bemutatnak. Akik olvastok, s látjátok, hogy nálatok nincsenek kommentjeim ez is az oka vagy inkább ez az oka!

4 megjegyzés:

  1. Én se szeretem! Van, amikor én is pont ezek miatt nem irok inkább, gondolom az illető ugy is látja, hogy ott jártam. Olyan hülyeségnek tartom az egészet, ráadásul tök hosszú "szót" kellene beirni. Nálad is bent van, nem akarod kivenni?:)

    Megkaptam a könyvet, amit ajánlottál a multkor. Izek életre halálra. Már beleolvastam, tetszik nagyon.:)

    VálaszTörlés
  2. Ez jó, nem is tudtam, hogy bent van. Most kivettem?

    VálaszTörlés
  3. igen, most nem kérte.

    (viszont mentségére szóljon, hogy jártam már olyan blogon, ahol kétszer is feltűnt a megjegyzésben egy Névtelen, aki összevisszaságokat írt számítógépes nyelvezetben - és mióta azokat olvastam, a kért blog lefagy nálam, és az utána következő, kért oldalakat is lefagyasztja...)

    VálaszTörlés
  4. Látod ezt nem tapasztaltaltam, de sokszor vagyok úgy háromszor beírom, aztán vesszen megjegyzés is.

    VálaszTörlés