Oldalak

2012. május 28., hétfő

Ami elkészült, s bepróbáltuk



és a terv egyik fele, mert  a kerítés düledezik, úgy van kitámogatva:


 s az alját majd téglákkal szeretnénk kirakni, kiegyenesíteni, s van egy félig kész, azaz bepróbált, s úgy maradt utunk téglából  a házig. Azt is meg kellene csinálni egyenesre....


S Zsebi, aki nélkül lépést sem lehet tenni labdázásra várva.

5 megjegyzés:

  1. Szép munkát végeztetek, és kis jó kis árnyas helyet találtatok neki.Ezek szerint egy soha véget nem érő történet egy ház, amit sejtettem is.
    Nektek is jön még kerítés, téglák stb. Legalább van min megpihenni a fa alatt. Zsebi pedig levakarhatatlan, ahogy látom.:-)

    VálaszTörlés
  2. Szép színe lett a bútoroknak! :) A többi majd alakul! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik ez a bútor, kényelmesnek tűnik, masszívnak, és a színe is szép lett. A mi fabútorunk most van szétesőben. Néhány éve kinn van nyaranta, de nem bírta eléggé.

    VálaszTörlés
  4. Szép, masszív bútor, olyan megöregedős fajta:) Egyszer majd lesz ilyen is, ami belesimul a kertbe és vele együtt változik. Jó hely a gyümölcsfa alatt, még nagy melegben is enyhülést ad. Leljétek benne sok örömötöket! És persze jó munkát a további tervek megvalósításához!

    VálaszTörlés
  5. Köszönjük, ez volt benne a legjobb: festeni, ilyent még sosem csináltunk. Tartóssága? Fenyő, tudjuk keményfa jobb lett volna, ez tetszett. Reméljük azért pár évig velünk lesz.

    VálaszTörlés