Oldalak

2012. február 18., szombat

Utazások kutyával

.Ma délután elvittük Zsebit autóval kirándulni. Tó mellé mentünk, gondoltam hadd lásson világot. (S mert tudtam, sokat autózott, szerette is.) Ehhez képest... kibéleltük a hátsó ülést ruhákkal, nagy a sár, a kutya is sáros volt. Beült az autóba, a sofőr ülésre. A következményeket mindenki fantáziájára bízom. Minden ülés sáros volt, a hátsó ugyebár nem. Imádta az autózást, nagyot sétáltunk, ő szimatolt, húzott minket, világot látott, s mi is. Aztán haza, akkor meg nem akart kiszállni az autóból. Egy élmény volt, de nézzem, a pozitív oldalát -  mindannyian kimozdultunk. A kutyát meg tanulom, tanuljuk.....



Nálunk tavasz volt 8-9  fokkal, napsütéssel, olvadó hóval. Tartsa meg az időjárás már ezt a jó szokását!



Amikor  a jövendő öleli a múltat.

4 megjegyzés:

  1. Gyönyörű volt az idő ma és én reggel fél nyolckor, mikor felébredtem komolyan úgy éreztem, hogy valahol itt van a közelben a tavasz! Fél napot kint töltöttem, tettem vettem, rendet raktam a tárolóban, garázsban, lemostam a kocsimat. Jaj de jó is volt, bár csak már igy maradna.

    VálaszTörlés
  2. Ez azért már optimista megjegyzés tőled, egy hete elég elkeseredett voltál, csak felénk nem volt akkora hó-. Igen, maradhatna.

    VálaszTörlés
  3. Jó nézni a képeidet. Megy ez a kollázskészítés neked!

    VálaszTörlés
  4. Nekem a kutyás történetek mindig bejönnek.Velük nem lehet unatkozni.

    VálaszTörlés