Oldalak

2011. szeptember 21., szerda

Őszidő

Ha éjjel egy póklábú ismeretlen oson  lábujjhegyen a tarlón, zsákjában szelet cipelve, mindenki tudja mire számíthat hamarosan.
Faludi Ádám


Azt mondják, az ősz keserédes és melankolikus -megint eltelt egy év, itt a tél-, de szerintem inkább az újrakezdés évszaka. A változásoké. A lehetőségeké. A kilátásoké.
Janelle MCCulloch

S felteszem a kérdést, nekem/nekünk milyen lesz: a változásoké, a lehetőségeké vagy a kilátásoké, de milyen kilátásoké? Meglátjuk.. Nincsenek jó híreim, sajnos.

S ha már tőle (Janelle MCCulloch) idéztem ajánlanám is a könyvét. Ausztrál újságírónő Párizsról ír, Párizsban az élet címmel. Munka, magánélet és PÁRIZS, egyedi hangon és stílusban.

4 megjegyzés:

 1. Nagyon szép gondolatok. Magam is úgy érzem, az ősz inkább az új lehetőségek ideje. Az őszi napsütést sokkal jobban megbecsüljük, mint a nyárit, a szép ősz több örömet rejt, mint az a nyár, ami nyár igazából. Én így gondolom. Nagyon szeretem az őszt...

  VálaszTörlés
 2. Nekem az ősz a kedvenc évszakom! A színei, a "melegsége" a hideg ellenére, s igen ez rejti, hordozza magában a jövőt.

  VálaszTörlés
 3. Olyan szépen írsz!Jó volt olvasni!
  Én is nagyon szeretem az őszt és nem tudom miért, de nekem sem a tavasz jelenti az újrakezdést,hanem az ősz.Talán a szeptember miatt ivódott ez belénk?

  VálaszTörlés
 4. Köszi a könyvajánlást!Az új és eredeti gondolatokra nyitott vagyok.

  VálaszTörlés