Oldalak

2011. május 3., kedd

Fes(tet)tünk!

Festettünk mi: tanulságos volt, amikor két balek nekiáll. Nem gond, megtanultuk, ha legközelebb festünk már tudjuk a fortélyokat. Viszont a szín: belsőépítész barátnőmmel egyeztettünk, felírtam, aztán mentünk festéket venni a cédula természetesen otthon maradt. S egy vásárláshoz két ember esetén két ember kívánságainak összehangolása kell. S tudtuk a vett festék a vályogfalon visszafakul. Ilyen előzmények után vásároltunk egy festéket.(A fal eleve citromsárga színű volt.)



Így néz ki. Nem tudom... Viszont az ülőalkalmatosság nyers színű, azt kiemeli. A szőnyeg és a "sötétítő" is fehér vagy nyers szín lenne. Meglátjuk. Minden esetre egy festés csak tisztasági, nem is egyenletes,  látni is falon, de egyenlőre nem kenjük újra. Várunk, aztán majd próbálkozunk.

Viszont a konyha-előtér festőjével jól jártunk. Szépen dolgozott, hófehér lett, nem volt drága. Tudjuk, kire számíthatunk ezután. Tehát az eredmény 1:1.

 S már csak egy gondolat kell ide. "...minden zúgocska, amit szeretünk egy világ a számunkra." Oscar Wilde

6 megjegyzés:

  1. Szép vidám ez a sárga. Milyen festéket vettetek?

    VálaszTörlés
  2. Jupol. Ezt javasolta az elődünk.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép és vidám!!!!!nekem tetszik!és nagyon tetszik a csillárod búrája,meg az asztalon levő kis lámpa.:)

    VálaszTörlés
  4. Szép színű lett a fal, nagyon megy a fagerendás mennyezethez.Látom már a szép csillárnak is lett helye.

    VálaszTörlés
  5. Nekem meg a gerendamennyezet!..és a szoba ugy ahogy van!...a szin nagyon jó!..

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörű. Nekem eszembe sem jutott ez a szin, az enyém még fehér, mert nem tudtam döntésre jutni, milyen legyen. Igaz, megszállottan vágyom egy sötétbordó falra, de hát az nem illik a parasztházba.

    VálaszTörlés